Certificering

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn essentieel belang in de bedrijfsvoering van Van Bakel Personeelsdiensten

 

 

NEN 4400-1

Deze NEN-norm stelt strenge eisen aan de personeels- en loonadministratie, waardoor werkgevers die arbeid inhuren beter beschermd zijn tegen illegaliteit. De norm ziet er streng op toe dat de van toepassing zijnde wet- en regelgeving toegepast en gehandhaafd wordt. Als NEN-gecertificeerde ondernemeing wordt Van Bakel Personeelsdiensten jaarlijks gecontroleerd door een certificatie-instelling. Hierdoor wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. 

 

 

SNA

Van Bakel Personeelsdiensten is opgenomen in het register van Stichting Normering Arbeid, het betrouwbaarheidskenmerk van alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen.

 

 

Kenteq leerbedrijf

Kenteq heeft Van Bakel Personeelsdiensten erkent als een erkend leerbedrijf. Wij bieden vmbo-leerlingen een leerwerktraject aan. Mbo-leerlingen kunnen stage (BOL) lopen en mbo-leerlingen worden opgeleid waarbij alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming verzorgd wordt (BBL).

 

 

ECABO leerbedrijf

Als erkend ECABO leerbedrijf willen wij nog meer uitstralen dat we kwaliteit belangrijk vinden en investeren in de toekomst van jongeren. Wij bieden daarom mbo-stages aan op economisch/administratief, ICT- of veiligheidsgebied.

 

 

Kamer van Koophandel

We staan ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel onder KVK nummer: 17185340

© 2015 by Van Bakel Personeelsdiensten B.V.

Van Bakel Personeelsdiensten

+31 (0)497 51 20 00                recruitment@vanbakeluzb.nl