top of page
pijltje site_edited_edited.png
inge.png
Inge Habermehl
Functie: Accountmanager/Recruiter
E-mail:  Inge@vanbakeluzb.nl

 

Mijn naam is Inge Habermehl en ik woon in Den Bosch.

Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij van Bakel Uitzendbureau als Accountmanager/Recruiter.

 

Wanneer je op zoek bent naar nieuw werk kun je bij mij terecht. Ik ga met jou in gesprek om te kijken wat je leuk vindt om te doen en wat voor jou belangrijk is op je werkplek. Aan de hand daarvan gaan mijn collega’s en ik aan de slag om de beste match voor je te zoeken!

Daarnaast onderhoud ik contact met verschillende bedrijven en onze medewerkers om op de hoogte te blijven hoe het gaat en bied ik ondersteuning waar nodig.

 

Ik ben een echt mensen-mens en vind het fijn om me in te kunnen zetten voor een ander. In gesprekken luister ik goed en kijk ik verder dan wat er op een CV geschreven staat, om een zo volledig mogelijk beeld van iemand te krijgen. Dat maakt namelijk het zoeken naar een passende baan een stuk effectiever.

Want de extra informatie die soms niet de moeite waard lijkt om op een CV te zetten, kan juist een kwaliteit zijn waar een bedrijf naar op zoek is. Om vervolgens dan een match te kunnen maken en iemand met een grote glimlach op zijn/haar werk te zien rondlopen, dat maakt mijn baan heel dankbaar!

pijltje site_edited.png
pijltje site_edited_edited.png

Terug naar het team

bottom of page