MBO & MBO+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sectoren

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkwijze

 

Door het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers zijn we in staat om snel en adequaat te reageren op aanvragen.

Onze medewerkers zijn zelfstandige vaklieden die breed inzetbaar en gewend zijn om bij een bedrijf zowel korte als langere perioden te werken of tijdelijk ingezet worden om specifieke problemen op te lossen.

Wij hechten grote waarde aan tevredenheid van onze klanten als ook een goede ondersteuning en begeleiding van onze medewerkers.

Regelmatig checken wij of we nog steeds aan onze doelstellingen en geschepte verwachtingen voldoen.

We stellen het zeer op prijs om te horen of verbeteringen en/of aanpassingen wenselijk zijn.

 

Reguliere invulling

 

Wij zijn een organisatie die het van belang vindt om mensen zodanig te leren kennen dat we hen optimaal kunnen begeleiden naar het best passende werk.

Wij adviseren mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en investeren ook in hun vaardigheden welke daarbij horen.

De toegevoegde waarde voor werkgevers zoeken we met name in de mensen die bij hen, de werkomgeving en gevraagde kennis, het beste tot hun recht komen.

Project/poolconstructies

 

Wij concentreren ons op projectmatige inzet van medewerkers waarbij onze kracht zit in een vast aantal medewerkers die zodanig worden ingezet, dat onze klanten, zoveel als mogelijk, telkens met dezelfde ervaren mensen kunnen opschakelen.

Ook worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold en getraind om in hun desbetreffend vakgebied breder en met nog meer specialisme ingezet te kunnen worden.

Wij zijn met name sterk vertegenwoordigd in de branches industrie, logistiek.

We zijn NEN 4001 gecertificeerd  door VRO.

 

+31 (0)497 51 20 00       

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook